Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

verkoopstyling tips?

  • Jojanneke Voorthuis

    Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? Lees dan de ‘Doe het zelf verkoopklaar tips’ op www.stijlvoorthuis.nl

    Door veel mensen erg nuttig gevonden!

    Succes en hartelijke groet,

    Jojanneke Voorthuis van STIJLvoorTHUIS Verkoopstyling & Interieuradvies

  • sandra van andel

    Restyle uw woning en stimuleer de verkoop

    Uit onderzoek blijkt dat in de eerste paar minuten wordt bepaald of een koper geïnteresseerd is of niet. Is deze niet goed dan is in 95% van de gevallen de verkoop verkeken. Zeker gezien de huidige woningmarkt is het van belang uw woning optimaal te presenteren. ‘Rommel’, ruimte, licht en kleuren zijn essentieel voor een eerste indruk van een aspirant koper. Hoe voller de ruimtes des te kleiner de vertrekken lijken. Terwijl de meeste kopers juist op zoek zijn naar een ruimere woning! Maar hoe creëert u die ruimte in huis? ALLSAFE Mini Opslag adviseert u zelf aan de slag te gaan met een aantal stylingtips. Zo is uw huis veel sneller verkocht.

    1: Geen meubels in de weg

    Zorg ervoor dat er in de kamer geen meubelstukken in de weg staan. De doorloop moet zo vrij mogelijk zijn. Maar een leeg huis verkoopt ook slecht. Dus zorg ervoor dat de ruimtes toch ‘ingericht’ aanvoelen.

    2: Haal persoonlijke spullen weg

    De kijker moet uw huis zien als zijn of haar toekomstige huis, verberg dus de meest persoonlijke spullen. Teveel meubels, wandversiering en accessoires maken een huis rommelig en kleiner dan nodig.

    3: Vergeet de tuin niet

    Ruim niet alleen binnen op, maar ok de buitenruimte. Tuin, balkon, schuur en oprit. Zorg dat mensen zich geen weg hoeven te banen naar je huis door bijvoorbeeld overhangende planten of fietsen die in de weg staan

    4: Huur een opslagruimte voor uw spullen

    Spullen die u weghaalt tijdens het stylingproces kunt u opbergen bij ALLSAFE Mini Opslag. Zij verhuren (tijdelijke) opslagunits in elk gewenst formaat. Uw spullen staan beveiligd, schoon en droog is. Tevens heeft u een ruime keuze aan verpakkingsmateriaal op de vestiging en in de webshop.

    Spullen vervoeren? Reserveer de gratis* verhuisbus of aanhangwagen! *Vraag naar de voorwaarden

    Nu één maand gratis opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag!

    Meteen starten met restylen? Bel gratis 0800- 64 64 677. Wij adviseren u graag over een passende opslagruimte. Kijk op www.allsafe.nl voor een vestiging in de buurt.